Luxe Houten Vloer in het Hart van Amsterdam

Vloeren leggen in Amsterdam

Hollywood Floors heeft recent een prachtig houten vloerproject voltooid in een Amsterdams pand. We gebruikten hoogwaardig eikenhout voor een duurzame en stijlvolle afwerking.

Werkzaamheden:

  • Voorbereiden en egaliseren van de ondergrond.
  • Installatie van eikenhouten planken.
  • Afwerking met een natuurlijke olie voor bescherming en esthetiek.

 

Ondanks enkele structurele uitdagingen door de ouderdom van het gebouw, hebben we dankzij onze expertise een naadloze en duurzame vloer weten te realiseren. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat en waardeert onze professionaliteit en aandacht voor detail.

 

Laat U Inspireren door Onze andere Projecten

De afgelopen jaren hebben wij met trots talloze projecten gerealiseerd in Nederland, België en Duitsland. Neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden met prachtige exclusieve vloeren.

Verwezenlijk Uw Droomvloer

Neem Contact met Ons Op

Ieder project is uniek, en dat geldt ook voor de bijbehorende vloer. Bij Hollywood Floors staan we klaar om uw droomvloer werkelijkheid te maken. Van het persoonlijk selecteren van het hout tot het kiezen van het perfecte patroon en de afwerking, bij ons is alles mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw wensen horen.

Afspraak maken

Contact Informatie
Vertel ons waar het over gaat
Voorkeursdatum en -tijdselectie
Call Now Button